Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Babykort

KortPosted by Julia 11 Feb, 2010 20:41:59
Bjuder på ett liten förhandsvisning av ett kort jag påbörjade igår. Har tänkt sätta dit ett namn sen också. Jag och Emma har ju delad vårdnad av epicen och just nu bor den hos Emma så jag får vänta lite med att stansa bokstäver :P
Rätt så tråkig bild tyvärr, orkade inte vänta på dagsljuset innan jag fotade. Färgerna är klarare och finare i verkligheten.

  • Comments(0)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post178

Kort gjorda i helgen

KortPosted by Julia 08 Feb, 2010 19:46:10

Dessa kort knåpade jag ihop i helgen. Vi hade rätt fullt upp med workshops och annat men på lördagkväll hann vi pyssla lite vi också :) Det var det gröna kortet jag vann en tävling med.

  • Comments(2)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post175

Kort

KortPosted by Julia 16 Nov, 2009 12:08:57
Pysslade tillsammans med Emma och Camilla igår och gjorde lite nya kort.


Jag började med att göra två stycken 5-pack med likadana julkort att ha med på marknad. Hade hunnit stoppa in dem i cellofanpåsar innan jag fotade, därav reflexerna.
Jag fortsatte sedan med att göra ett par bröllopskort.

Sen så hade jag sett några som gjort jätteläckra värmeljuskort och bestämde mig för att testa detta själv också så det blev två stycken sådana också.


  • Comments(2)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post164

Några nya kort

KortPosted by Julia 05 Nov, 2009 21:53:42
Pysslade tillsammans med Emma och Camilla igen för nån helg sen och lyckades åstadkomma några kort i alla fall.

  • Comments(0)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post160

Julkort

KortPosted by Julia 18 Oct, 2009 22:22:37
Har insett att det är hög tid att sätta fart med att göra julkort om jag ska kunna stå på julmarknad i november. Så idag la jag in högsta pysselväxeln och knåpade ihop 10 st kort! :) Under tillverkningen av några av korten hade jag dessutom trevligt pysselsällskap av Emma och Camilla som också hann knåpa ihop några kort var :)
Känns bra att komma igång med papperspysslet igen, det var rätt länge sen sist, hade nästan glömt bort hur kul det är :P  • Comments(1)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post156

Nya kort

KortPosted by Julia 18 Aug, 2009 21:52:20
Här kommer lite bilder på de kort jag pysslat ihop senaste dagarna. 4 st stora kort och 12 små grattiskort med olika siffror.  • Comments(1)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post145

Födelsedagskort

KortPosted by Julia 01 Jun, 2009 23:14:48
Usch vad dålig jag är på att uppdatera... Nu kan jag inte ens skylla på att jag inte hunnit pyssla heller, för det har jag faktiskt gjort. Både kort och smycken. Bilderna på smyckena har jag dock inte lagt in i datorn än så de hinner jag nog inte visa ikväll. Men här är iaf två kort som jag gjorde till min mamma och moster när de fyllde år.

Inte så snyggt foto men man ser iaf ungefär hur korten ser ut.

  • Comments(0)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post131

Morsdagspyssel

KortPosted by Julia 17 May, 2009 22:04:06
Inte till min egen mamma dock, det håller jag hemligt ett tag till! Men hos någon annan mamma kanske dessa hamnar, har lagt ut dem i webbutiken i alla fall.


På halsbandet är det två stycken tags, en fyrkantig med texten "MAMMA" och en rund med ett hjärta på framsidan och texten "LOVE" på baksidan. Kan visa en lite bättre närbild på det också.


  • Comments(1)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post128
Next »