Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Shopping på Scrapeventet

ShoppingPosted by Julia 08 Feb, 2010 19:42:49
Självklart kom jag ju hem med en massa nya saker från Scrapeventet också ;) Svårt att låta bli att shoppa när man har 6 st pysselaffärer i en och samma lokal. Största inköpet blev en Epic Six! Jag och Emma har pratat länge om att köpa en tillsammans så nu slog vi till.
Till den hade vi sedan tidigare beställt varsitt alfabete från E-bay, som hann komma precis innan helgen. Jag köpte alfabetet Jacqueline. Nu på Scrapeventet passade jag också på att köpa Nestabilities Labels. Så nu kan jag stansa massa kul :)

Jag passade även på att köpa en punch jag länge velat ha - Threading water från fiskars.
Sen blev det självklart en del pärlor och sånt också :) Hade hunnit sortera in dem i askar innan jag kom mig för att ta fram kameran så jag har bara fotat en del av de pärlor jag köpte.

Sen blev det några papper och dekorationer och sånt också men det har jag inte fotat. Men som om det inte vore nog med att få shoppa en massa fina saker lyckades jag vinna två priser också! Jag som aldrig tidigare har vunnit någon pysseltävling lyckades kamma hem förstapriset i en pärltävling och i en korttävling. Jag blev så glad! Dessa fina saker vann jag (pärlorna i asken har jag stoppat dit i efterhand, de ingick inte i vinsten)

Makramégrejerna blev jag extra glad över. Har ju testat lite tidigare men inte haft så mycket material till det. Så det var verkligen kul! Nu har jag mycket roliga grejer att leka med. Får bara hoppas att jag har tid att pyssla nåt nu närmaste tiden, har en mattetenta snart.

  • Comments(2)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post174

Månadskit

ShoppingPosted by Julia 04 Feb, 2010 16:39:29
Har länge varit sugen på att prenumerera på något månadskit så när My Scrapbook Nook hade ett bra erbjudande i Januari kunde jag inte stå emot. Så det kommande halvåret kommer jag att få ett läckert scrap-paket i brevlådan varje månad. Första paketet fick jag för ett par dagar sedan. Det innehöll mycket fina grejer :)

Ser ännu mer fram emot nästa paket som verkar innehålla mycket grönt och det kanske ni har förstått att jag gillar ;)

  • Comments(0)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post172

Shopping

ShoppingPosted by Julia 01 Feb, 2010 18:32:39
Grodans Scrapgarden hade ett trevligt erbjudande för ett tag sen som jag nappade på. De skickade med extra saker till samma värde som man beställde för. Jag handlade för ca 200 och fick saker till ett värde av ca 200, riktigt bra! :) Det var iofs lite spännande, man vet ju inte vad man får, men jag blev jättenöjd med de saker jag fick!

Bild på allt. Det på övre raden valde jag själv och det på nedre fick jag :) Allt som allt blev det lite nya papper, bokstavsstickers, blommor och band.  • Comments(0)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post170

Stansar och tags

ShoppingPosted by Julia 03 Nov, 2009 15:12:07
Har tidigare haft 4 mm bokstavs- och sifferstansar som jag stansar namn/ord med i olika metallbrickor. Nu har jag även köpt 2 mm stansar samt lite fler olika former på tagsen/brickorna. Jag testade även att köpa fingerringar som jag ska försöka stansa i, det känns kul men lite klurigt att stansa på något runt. Fyndade även två motivstansar på E-bay, ett hjärta och en blomma, men de har jag inte fått hem än. Så nu blir det att stansa massa olika saker, har flera idéer jag vill testa :) Ska försöka visa lite bilder sen.

  • Comments(1)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post159

Shopping i Stockholm

ShoppingPosted by Julia 25 May, 2009 16:28:40
Spenderade hela långhelgen i Stockholm tillsammans med sambon. Jag hade sån tur att han kunde tänka sig att hänga med till ett par olika pysselaffärer :) Så detta är resultatet av helgens shopping, i pysselväg alltså, kom hem med lite nya kläder också :)

Syns lite dåligt med den mörka bakgrunden, men det är i alla fall smyckespåsar, BIA-spiraler, minipunchinella samt självhäftande kartong från Skapa hobby. Pärlorna kommer från Panduro och Geoart.

  • Comments(2)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post130

Pysselshopping

ShoppingPosted by Julia 12 Jan, 2009 23:07:57
Jag har egentligen infört köpstopp för mig själv eftersom jag måste spara till en ny dator. Men som tur var fick jag presentkort på en pysselaffär av sambons föräldrar och på Clas Ohlson av moster med familj så idag passade jag på att pysselshoppa lite ändå.
Efter besöket på vanliga pysselaffären kom jag på att det ju finns en pärlaffär i stan också. Så jag knatade dit för att upptäcka att den ska upphöra. Typiskt, just när jag börjat upptäcka pärlornas värld... Men lite bättre kändes det att det var 50% på allt i affären iaf. Även om det var ganska urplockat hittade jag några små saker som fick följa med hem (trots köpstoppet :/ ).
På Clas Ohlsson hittade jag en bra förvaring för mina pärlor. Typ en verktygslåda med 4 små lådor med massa små fack. Så ikväll har jag städat och sorterat mina pärlor.

Bilder på dagens fynd

(Bild från Clas Ohlson)

  • Comments(1)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post79

Stämplar från USA

ShoppingPosted by Julia 12 Nov, 2008 21:06:11
Dessa stämplar har hittat hem till mig :D Starving artistamps hade rea för ett tag sen och då kunde jag inte motstå att köpa dessa:
Blog ImageEtt helt ark med svenska texter :D Såna kan man nästan inte ha för många av. Två andra stämplar, en blomma och ett träd fick också flytta hem till mig nu när jag ändå skulle beställa ;)

  • Comments(0)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post63

Great Mail Day

ShoppingPosted by Julia 01 Oct, 2008 22:55:49
Idag låg inte mindre än två avier i postlådan! En av dem var väskan jag köpte på Ebay. Jag har hämtat och packat upp den och den verkar toppenfin! Massa mindre fack och ett ordentligt stort där man rymmer papper m.m. Åkte som väntat på en liten tullavgift men väska+frakt+tull blev ändå bara ungefär hälften av vad en liknande väska skulle ha kostat i Sverige. Blir sugen på att börja packa när jag ser väskan :P

Idag fick jag även hem min Craft Robo!! :D Har inte hunnit använda den så mycket än, har bara testat skära ut en text och en figur. Hoppas jag slutar rätt tidigt imorgon så att jag hinner leka mer med den då. Var lite klurigt att skära ut från början, hade nog lite fel inställningar och så, men nu har jag börjat förstå mig på hur det funkar så snart ska jag väl försöka mig på att skära ut lite roligare saker. Är sugen på att testa rita lite egna grejer att skära ut, samt testa skära ut text i skrivstil.
För eventuella läsare som inte vet vad en Craft Robo är så är det en maskin som ser ut såhär (bild från craftrobo.se).Blog Imageoch HÄR kan man läsa mer om vad det är för något. I korta drag kan man säga att det är en maskin som kan skära ut mönster i papper. Funkar bra till att skära ut text och figurer till kort, göra schabloner m.m.
Har flera idéer på saker jag vill göra med min Craft Robo så förhoppningsvis dyker det upp bilder här inom en snar framtid.

  • Comments(3)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post49
Next »