Julias pyssel

Ny bloggadress!Övrigt

Posted by Julia 06 Oct, 2010 22:48:17

Har bytt blogg och bloggadress. Kommer hädanefter bara att skriva i den nya bloggen. Låter dock denna blogg ligga kvar tills jag har hunnit föra över alla gamla inlägg och sånt jag vill spara. Raderar alla inlägg i denna blogg allt eftersom jag har flyttat över dem.

Hoppas ni vill hänga med mig till min nya blogg!

BabykortKort

Posted by Julia 11 Feb, 2010 20:41:59

Bjuder på ett liten förhandsvisning av ett kort jag påbörjade igår. Har tänkt sätta dit ett namn sen också. Jag och Emma har ju delad vårdnad av epicen och just nu bor den hos Emma så jag får vänta lite med att stansa bokstäver :P
Blog imageRätt så tråkig bild tyvärr, orkade inte vänta på dagsljuset innan jag fotade. Färgerna är klarare och finare i verkligheten.

Mina nyaste smyckenPärlor

Posted by Julia 08 Feb, 2010 19:48:34

Här är en liten blandning av de senaste smyckena jag har knåpat ihop. Några hann jag göra under pysselhelgen, några gjorde jag före och några efter.

Blog image

Kort gjorda i helgenKort

Posted by Julia 08 Feb, 2010 19:46:10

Blog image
Dessa kort knåpade jag ihop i helgen. Vi hade rätt fullt upp med workshops och annat men på lördagkväll hann vi pyssla lite vi också :) Det var det gröna kortet jag vann en tävling med.

Shopping på ScrapeventetShopping

Posted by Julia 08 Feb, 2010 19:42:49

Självklart kom jag ju hem med en massa nya saker från Scrapeventet också ;) Svårt att låta bli att shoppa när man har 6 st pysselaffärer i en och samma lokal. Största inköpet blev en Epic Six! Jag och Emma har pratat länge om att köpa en tillsammans så nu slog vi till.
Blog imageTill den hade vi sedan tidigare beställt varsitt alfabete från E-bay, som hann komma precis innan helgen. Jag köpte alfabetet Jacqueline. Nu på Scrapeventet passade jag också på att köpa Nestabilities Labels. Så nu kan jag stansa massa kul :)
Blog imageBlog image
Jag passade även på att köpa en punch jag länge velat ha - Threading water från fiskars.
Blog imageSen blev det självklart en del pärlor och sånt också :) Hade hunnit sortera in dem i askar innan jag kom mig för att ta fram kameran så jag har bara fotat en del av de pärlor jag köpte.
Blog image
Sen blev det några papper och dekorationer och sånt också men det har jag inte fotat. Men som om det inte vore nog med att få shoppa en massa fina saker lyckades jag vinna två priser också! Jag som aldrig tidigare har vunnit någon pysseltävling lyckades kamma hem förstapriset i en pärltävling och i en korttävling. Jag blev så glad! Dessa fina saker vann jag (pärlorna i asken har jag stoppat dit i efterhand, de ingick inte i vinsten)
Blog imageBlog image
Makramégrejerna blev jag extra glad över. Har ju testat lite tidigare men inte haft så mycket material till det. Så det var verkligen kul! Nu har jag mycket roliga grejer att leka med. Får bara hoppas att jag har tid att pyssla nåt nu närmaste tiden, har en mattetenta snart.

Scrapeventet (med pärlor!) i SkellefteåPysselträffar

Posted by Julia 08 Feb, 2010 15:36:42

Helgen vi så länge planerat inför är nu över. Själv tycker jag det blev fantastiskt lyckat! Det var långa och intensiva dagar och när jag kom hem igår var jag galet trött :P Men det var det helt klart värt, det har varit så fantastiskt kul och inspirerande! Jag har träffat en massa nya trevliga människor, lärt mig nya saker, lärt ut saker, pysslat, shoppat, ätit god mat och helt enkelt haft en riktig toppenhelg :) Ser redan fram emot nästa år ;)

Hade inte med någon egen kamera men både tv och tidningar var där så vill ni se lite bilder kan ni kolla filmen och norran-länken :) (Här ser ni lite bildbevis på att jag faktiskt var där också :P)Norran


Lite tidigare artiklar och annat om Scrapeventet
Västerbottens Folkblad
TV 4
Scrapeventets hemsida
Norran


Your mobile does not support playing flash video.

MånadskitShopping

Posted by Julia 04 Feb, 2010 16:39:29

Har länge varit sugen på att prenumerera på något månadskit så när My Scrapbook Nook hade ett bra erbjudande i Januari kunde jag inte stå emot. Så det kommande halvåret kommer jag att få ett läckert scrap-paket i brevlådan varje månad. Första paketet fick jag för ett par dagar sedan. Det innehöll mycket fina grejer :)

Blog image Ser ännu mer fram emot nästa paket som verkar innehålla mycket grönt och det kanske ni har förstått att jag gillar ;)

Nya alsterPapperspyssel

Posted by Julia 01 Feb, 2010 19:07:36

Här är lite bilder på mina senaste skapelser. En tändsticksask, ett grattiskort och en ny framsida till min kalender :)

Blog imageBlog imageBlog image