Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Nya möbler

InredningPosted by Julia 21 Oct, 2009 16:37:27
Nu när det är mindre än 6 veckor kvar tills vi flyttar tänker jag mycket på möbler, gardiner och annat i inredningsväg. Det blir en hel del nya möbler i samband med flytten, tänkte att jag kan visa bilder på några av de vi har bestämt oss för.

Bl.a. så har vi varit på MIO och kikat på soffor. Vi fastnade för soffan Malö som dessutom är en smart bäddsoffa med praktisk förvaring under divanen.
Eftersom vi flyttar till en två (från en trea) innebär det ju att jag blir av med mitt pysselrum. Jag har dock lyckats övertala sambon att jag i alla fall ska få ha en pysselhörna i vardagsrummet. :) Nu när jag inte kommer att kunna stänga in pysselröran bakom en dörr känner jag att jag vill satsa lite mer på snygga möbler med bra förvaring så att det ser lite mer städat ut kring mitt pyssel. Jag har kikat runt på IKEAs hemsida och har försökt hitta en sådan förvaring som både är praktisk och snygg. Valet föll på följande möbler, hylla och skrivbord ur serien Expedit samt hurtsen Helmer.

Hyllan har jag tänkt komplettera med lite olika lådor, skåpluckor & tidskriftshållare från IKEA samt avdelare från Parts of sweden (så jag rymmer flera mindre lådor på en hylla). På så vis kommer det mesta av pysslet inte att synas. Jag har tänkt hålla mig till färgerna svart och vitt för att få det lite mer enhetligt också. En skiss på ungefär hur jag har tänkt, böckerna och pärmarna ska hamna under skrivbordet så att de inte syns så mycket.

Sen kommer det att bli lite andra nya möbler också, tv-bord & tv-bänk, hallmöbler och databord bl.a. men de har vi inte bestämt vilka det blir än.

  • Comments(2)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post157