Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Pysselväska

ShoppingPosted by Julia 24 Sep, 2008 11:03:51
Jag har klurat och klurat på hur jag ska packa mina pysselsaker när jag åker till träffen i Göteborg. Tidigare har jag packat allt lite huller om buller i tygpåsar/plastbackar/bagar... Vilket ju funkar, iaf om man ska åka bil. Men när man kommer fram och ska börja använda sakerna får man leta efter varje grej man ska ha och vända upp och ner på allt för att hitta det man söker. Skulle vilja ha en väska med flera olika fack så man lätt hittar det man söker.
Har hittat flera väskor i Svenska webshoppar som verkar toppen, iaf tills man tittar på priset :/ De jag kollade på kostade mellan 1000-1500 kr vilket inte riktigt ryms i min pysselbudget.
Men så kollade jag på e-bay och hittade denna väska för ca 180 SEK :D
Blog Image Blog Image
(Bilder lånade från BobbiBopStuff)

Frakt tillkommer naturligtvis, och kanske tullavgifter o sånt, men hursomhelst bör det bli billigare än om jag köpt en liknande från Sverige.
Väskan har flera stora fack som bl.a. rymmer papper, massa små ytterfack på sidorna med plats för pennor, saxar m.m. Sen har den även hjul och ett handtag så den går att dra.
Så nu väntar jag med spänning på att få hem den. Fick ett mail idag om att den har lämnat USA, så nu hoppas jag att det inte dröjer alltför länge innan den kommer hit.

  • Comments(4)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post45