Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Great Mail Day

ShoppingPosted by Julia 01 Oct, 2008 22:55:49
Idag låg inte mindre än två avier i postlådan! En av dem var väskan jag köpte på Ebay. Jag har hämtat och packat upp den och den verkar toppenfin! Massa mindre fack och ett ordentligt stort där man rymmer papper m.m. Åkte som väntat på en liten tullavgift men väska+frakt+tull blev ändå bara ungefär hälften av vad en liknande väska skulle ha kostat i Sverige. Blir sugen på att börja packa när jag ser väskan :P

Idag fick jag även hem min Craft Robo!! :D Har inte hunnit använda den så mycket än, har bara testat skära ut en text och en figur. Hoppas jag slutar rätt tidigt imorgon så att jag hinner leka mer med den då. Var lite klurigt att skära ut från början, hade nog lite fel inställningar och så, men nu har jag börjat förstå mig på hur det funkar så snart ska jag väl försöka mig på att skära ut lite roligare saker. Är sugen på att testa rita lite egna grejer att skära ut, samt testa skära ut text i skrivstil.
För eventuella läsare som inte vet vad en Craft Robo är så är det en maskin som ser ut såhär (bild från craftrobo.se).Blog Imageoch HÄR kan man läsa mer om vad det är för något. I korta drag kan man säga att det är en maskin som kan skära ut mönster i papper. Funkar bra till att skära ut text och figurer till kort, göra schabloner m.m.
Har flera idéer på saker jag vill göra med min Craft Robo så förhoppningsvis dyker det upp bilder här inom en snar framtid.

  • Comments(3)//pyssel.hobbyverkstaden.com/#post49