Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Scrapeventet (med pärlor!) i Skellefteå

PysselträffarPosted by Julia 15 Jan, 2010 17:10:38
6-7 februari händer det nåt kul i Skellefteå!

För andra året i rad arrangerar ABF Scrapeventet i samarbete med Goldtown Scrappers. I år hålls Scrapeventet i folkparkens stora lokaler. Missa inte tillfället att ägna dig åt din favorithobby under en hel helg. Helgen är fylld av workshops och alla, både nya och vana pysslare kommer att hitta något intressant att delta i då det kommer att erbjudas både scrapbooking, kortmakeri och smyckestillverkning.

Precis som förra året kan man "bara" komma och handla om man vill. Inträde till mässan kostar 60:- eller så kan man boka in sig hela helgen (kostar 120:-) och ha en egen pysselplats (med utmaningar och priser mm). Gå in på hemsidan för att se hur man går tillväga för att anmäla sig. Café Lilla Hjärtat kommer att finnas på plats med lättare mat och fika. 4 scrapbookingföretag är på plats och 2-3 pärl/makramé-företag. Schema för alla workshops och demonstrationer finner ni också på hemsidan.

Scrapeventets hemsida


Jag kommer att vara där hela helgen, bl.a. som ledare för ett par pärlworkshops. Hoppas vi ses där!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.