Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Shopping på Scrapeventet

ShoppingPosted by Julia 08 Feb, 2010 19:42:49
Självklart kom jag ju hem med en massa nya saker från Scrapeventet också ;) Svårt att låta bli att shoppa när man har 6 st pysselaffärer i en och samma lokal. Största inköpet blev en Epic Six! Jag och Emma har pratat länge om att köpa en tillsammans så nu slog vi till.
Till den hade vi sedan tidigare beställt varsitt alfabete från E-bay, som hann komma precis innan helgen. Jag köpte alfabetet Jacqueline. Nu på Scrapeventet passade jag också på att köpa Nestabilities Labels. Så nu kan jag stansa massa kul :)

Jag passade även på att köpa en punch jag länge velat ha - Threading water från fiskars.
Sen blev det självklart en del pärlor och sånt också :) Hade hunnit sortera in dem i askar innan jag kom mig för att ta fram kameran så jag har bara fotat en del av de pärlor jag köpte.

Sen blev det några papper och dekorationer och sånt också men det har jag inte fotat. Men som om det inte vore nog med att få shoppa en massa fina saker lyckades jag vinna två priser också! Jag som aldrig tidigare har vunnit någon pysseltävling lyckades kamma hem förstapriset i en pärltävling och i en korttävling. Jag blev så glad! Dessa fina saker vann jag (pärlorna i asken har jag stoppat dit i efterhand, de ingick inte i vinsten)

Makramégrejerna blev jag extra glad över. Har ju testat lite tidigare men inte haft så mycket material till det. Så det var verkligen kul! Nu har jag mycket roliga grejer att leka med. Får bara hoppas att jag har tid att pyssla nåt nu närmaste tiden, har en mattetenta snart.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tettiz 09 Feb, 2010 19:36:44

Härlig pysselshopping och GRATTIS till vinsterna! :D

Posted by Superteach 08 Feb, 2010 22:03:57

Vilken härlig shopping! Det riktigt vattnas i munnen :o)