Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Utmaning v 5 - Dekoration

PysselrumPosted by Julia 10 Jul, 2008 19:09:09
Denna vecka är det dekorationerna som ska sorteras och organiseras. Här har det hänt lite mer, var inte riktigt nöjd med hur jag hade olika dekorationsmaterial innan.

Blog ImageSkruvade upp en tavellist ovanför skrivbordet och där hamnade lite smått och gott. Stickles, öljetter, brads m.m. Brads förvarar jag i "skruvburkarna" längst till höger. Gillar dom och kommer att köpa fler så jag kan sortera bradsen bättre och så att jag har såna till öljetterna också.
Blog Image
Blommor och blad förvarar jag sorterade efter färg i ett litet sortimentskåp. Nackdelen med skåpet är att man måste öppna alla fack, det går inte att öppna ett i taget. Men skåpet är ganska platt så det tar inte så stor plats så på det stora hela gillar jag förvaringen ändå.
Blog ImageTill höger om skrivbordet skruvade jag upp sortimentskåpet jag tidigare hade i andra änden av rummet. I det förvarar jag i dekorationsväg bl.a. blandat smågrejs (små blingstenar, rosetter etc.), paljetter, glitter och band upprullade på små bobbiner.
Blog ImageThickers, stickers, filtband, rubons och liknande förvarar jag i en tidskriftssamlare. kanske inte helt optimalt, men nu har jag det i alla fall samlat på ett ställe och det funkar ganska bra så det får duga tills jag kommer på nåt bättre.
Blog ImageChipboardfigurer förvarar jag i en låda som i vanliga fall ligger i en moppe-byrå. Förvarar även puncinella i en liknande låda. Har rullat upp dem på små plastrullar och tycker det funkar rätt bra.


Kom på att jag glömde fota hur jag förvarar utstansat. Men jag sorterar i alla fall in dem i fönsterkuvert för cd-skivor. Kuverten förvarar jag i en låda så att jag lätt kan bläddra bland dem.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.