Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Utmaning v 6 - Band och garn

PysselrumPosted by Julia 19 Aug, 2008 13:53:36
Efter ett litet uppehåll är organiseringsutmaningen igång igen och denna vecka är det bandens tur. Tidigare har jag haft dem huller om buller i en rund liten ask. Hemskt! Var tvungen att ta upp alla band för att hitta det jag sökte och allt var som en enda stor tjorv. Nu har jag lindat upp alla band på kartongbitar och sedan satt ett gummiband runt varje kartongbit så att bandet hålls på plats. Banden förvarar jag numera i en ask med genomskinligt lock någorlunda sorterade efter färg.
Inte världens bästa bild men jag tror man ser ungefär hur det ser ut :)
Blog Image

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ewonne 30 Aug, 2008 16:19:21

Det ser verkligen snyggt och ordentligt ut! Själv har jag alla mina band uppsorterade i zip-påsar som jag sedan slängt ner i en flätad korg. Det fungerar, men ser inte alls så snyggt ut som din förvaring gör!

Posted by Carina 29 Aug, 2008 23:03:39

Så snyggt du har fixat med banden!! Måste göra något åt mina band, nu fick jag ett bra tips!! Snygga arband du har gjort också förresten.....

Posted by Gunilla75 20 Aug, 2008 20:31:43

Hej!

Jag måste bara få säga att jag tycker du har så fint pysselrum! Jag har suttit och tittat på bilderna och det är kanonfint! Jag tycker också du har gjort mycket annat fint förstås! Duktyngderna var en riktigt bra idé! Vad använde du som tyngder?

Och dina smycken! Åh, så mycket fint!
Jag kommer snart tillbaka!

Må gott!
Kram Gunilla

Posted by Ninne 19 Aug, 2008 21:09:51

Vad bra det blev! :)
Själv har jag upprullat på bobbiner i en "fiskelåda" från Clas Ohlson.