Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Pysselshopping

ShoppingPosted by Julia 12 Jan, 2009 23:07:57
Jag har egentligen infört köpstopp för mig själv eftersom jag måste spara till en ny dator. Men som tur var fick jag presentkort på en pysselaffär av sambons föräldrar och på Clas Ohlson av moster med familj så idag passade jag på att pysselshoppa lite ändå.
Efter besöket på vanliga pysselaffären kom jag på att det ju finns en pärlaffär i stan också. Så jag knatade dit för att upptäcka att den ska upphöra. Typiskt, just när jag börjat upptäcka pärlornas värld... Men lite bättre kändes det att det var 50% på allt i affären iaf. Även om det var ganska urplockat hittade jag några små saker som fick följa med hem (trots köpstoppet :/ ).
På Clas Ohlsson hittade jag en bra förvaring för mina pärlor. Typ en verktygslåda med 4 små lådor med massa små fack. Så ikväll har jag städat och sorterat mina pärlor.

Bilder på dagens fynd

(Bild från Clas Ohlson)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by http://juliapysslar.blogg.se 26 May, 2009 00:21:10

Hej Julia, jag heter också Julia och pysslar också och har en exakt likadan "pyssel-förvaringslåda" som du har! Kika gärna in på min sida och lämna respons, jag är ny i pysselvärlden och inspireras av kommentarer, både de bra och dåliga.

Kram/ Julia

http://juliapysslar.blogg.se