Julias pyssel

Julias pyssel

Om bloggen

Denna blogg handlar om min stora hobby. Här skriver jag om mitt pyssel och visar bilder på det jag gör.

Less på röran

PysselrumPosted by Julia 31 Jan, 2009 16:45:02
Just nu känns mitt pysselrum inte inspirerande för fem öre. Det är rörigt, oorganiserat och trångt. Har stoppat in en massa gamla möbler i rummet för att ha nånstans att ha pysslet, men möblerna är inte så ändamålsenliga så det blir mest bara grötigt och trångt.

Har bestämt mig för att verkligen försöka ta tag i det och ordna upp det så att pysselrummet känns fint och mysigt igen.

Bjuder på lite före-bilder nu (blunda om ni inte törs se kaoset smiley).Planen till att börja med är att försöka bli av med de stora hyllorna och istället skruva upp hyllor direkt på väggen. På vägghyllorna skulle jag vilja ha fler förvaringslådor så att det ser lite mindre plottrigt ut.
Ovanför skrivbordet vill jag ha en till tavellist så att jag får bort mer saker från skrivbordsytan.
En förvaring med arkivhängmappar står också högt på önskelistan, men det vet jag inte om jag kommer att få tag på.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Julia 01 Feb, 2009 01:05:49

Diana: Just nu kanske det inte är värst iofs... Men det är för många saker som inte har nån "rätt plats" så de ligger lite överallt. Sen är det väl mer att det ser plottrigt ut för att det är så många saker framme och möblerna gör att det ser lite trångt och rörigt ut.

Ellinor: Har tänkt tanken, men behöver bordet och det ryms bara längs den väggen. Men har kommit på en lösning nu som jag tror kan bli rätt bra :)

Posted by Diana 31 Jan, 2009 22:06:12

Hmm... Vilket kaos är det vi ska blunda för? Jag tycker det ser hyfsat städat ut!

Posted by Ellinor 31 Jan, 2009 21:03:45

Den beige hyllan skulle du kanske kunna lägga ner "under" snedtaket!